Retur av varer

Retur:

KLIKK HER FOR Å BESTILLE EN RETURETIKETT

Hvor mange dager har jeg på med til å returnere?

Du har 30 dager på deg til å returnere en vare, beregnet fra dagen du mottok den. For at du som kunde skal kunne benytte din 30 dagers returrett for en vare, må den ikke ha vært brukt, etikettene må ikke ha blitt fjernet og den må ellers være i god stand.

Koster det noe å returnere varer?

Vi tar et fast returgebyr på 89 kroner på varer som du ønsker å returnere. Hvis du har betalt med kort, settes pengene for returen inn på kortet ditt igjen. Har du benyttet deg av Klarna, justeres beløpet når vi mottar din retur. Du betaler for de varene du beholder, pluss kostnaden for frakt og returgebyr på 89kr. Hvis vi har sendt feil vare eller en vare som er defekt, dekker vi naturligvis kostnaden for retur. Ved retur i butikk påløper ingen returkostnad.

 

Hvor lang tid tar det før jeg får pengene tilbake?

Du må regne med at det kan ta opptil to uker fra du sender varene i retur, til lageret vårt har mottatt og registrert returvarene dine. Hvis du har benyttet deg av betalingsmiddelet kort, kan det ta 3-5 virkedager til pengene er tilgjengelig på kortet igjen.

Bytte av varer bestilt online

Vi utfører dessverre ikke bytte ved retur. Om du ønsker en annen størrelse eller vare, anbefaler vi at du selv legger inn en ny bestilling på dette i nettbutikken.

 

Klikk og hent

Hva er klikk og hent?

Med klikk og hent kan du enkelt reservere varene du ønsker i vår butikk. Bestillingen er tilgjengelig innen 24 timer. Du vil motta en hentemelding på mail så snart varene er pakket og klare for henting.

Varene må hentes innen 72 timer etter mottatt hentemelding.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE EN RETURETIKETT